Doprava zdarma
Skladem už jen 1 - 2 kusy Pozítří odešleme, u vás v úterý 23. 4.
U tohoto produktu nelze využít osobní odběr.
Grilování na kontaktním grilu nabízí řadu výhod. Nejste limitováni počasím. Už se vám nikdy nestane, že budete nuceni zrušit grilovačku s rodinou či přáteli kvůli dešti. Na kontaktním grilu můžete grilovat na terase, balkoně i doma. Elektrický gril neprodukuje žádný kouř ani zápach, takže nebudete obtěžovat své sousedy. Oproti běžným grilům nabízí oboustranné grilování, díky kterému budou vaše pokrmy rychleji připravené bez nutnosti obracení. Chytrá funkce SPLIT ZONE umožňuje nastavení teploty pro každou desku zvlášť nebo zahřátí pouze jedné desky. Díky tomu zvládnete připravit různé druhy pokrmů a uzpůsobit si teplotu i čas dokončení přesně podle potřeby. Pohodlně přichystáte hlavní chod i přílohu najednou a hned za tepla je můžete rovnou servírovat. Tuto funkci můžete využít v manuálním režimu DIY, díky kterému budete mít grilování plně ve svých rukou. Gril si rozpálíte podle potřeby a jednoduše ugrilujete cokoliv, na co si jen vzpomenete.
Díky funkci GRILL ASSISTANT budou pokaždé naprosto perfektní. Zvolte oblíbený stupeň propečení a gril se o vše postará. Vybírat můžete ze čtyř variant od krvavého až po dokonale propečený.
Medium Rare = krvavý steak - s růžovým řezem, okraje propečené s křupavou krustou, šťáva načervenalá, vnitřní teplota 54-56 °C, doba přípravy v kontaktním grilu 60 s
Medium = středně propečený steak - s téměř hnědým až šedým řezem a narůžovělým středem, šťáva růžová, vnitřní teplota 61 °C, doba přípravy v kontaktním grilu 90 s
Medium Well = propečený steak - v řezu téměř hnědý s náznakem růžového středu, šťáva světle růžová až šedá, vnitřní teplota 64-65 °C, doba přípravy v kontaktním grilu 120 s
Well Done = zcela propečený steak - v řezu hnědý a maximálně propečený, šťáva světle šedá až čirá, vnitřní teplota 70 °C a více, doba přípravy v kontaktním grilu 200 s
Samozřejmostí kontaktního grilu GE3500 je možnost BBQ grilování, které umožňuje grilování na obou plotnách současně. Získáte tak extra velkou grilovací plochu, na které připravíte pokrmy pro celou rodinu nebo partu přátel. Gril si můžete uzpůsobit podle potřeby a využít přesně takové plotny, které se vám zrovna hodí - vroubkované, hladké nebo je vzájemně kombinovat. Desky s vroubkovaným povrchem můžete využít jak pro kontaktní (uzavřený), tak i pro BBQ (otevřený) způsob grilování. Uzavřené grilování je vhodné na přípravu steaků, hamburgerů nebo k zapékání toustů, plněných tortill nebo panini. Jedná se o nejrychlejší způsob přípravy, protože se potraviny rovnoměrně opékají z obou stran najednou a není je nutné obracet. Na otevřených deskách ugrilujete vše, jako na klasickém grilu. Díky vroubkovanému povrchu se potraviny dobře propečou a zároveň si uchovají svoji šťavnatou chuť. Přebytečná šťáva a tuk jsou drážkami odvedeny do sběrné nádoby.
Kontaktní gril GE3500 je osazen kvalitními hliníkovými deskami, které rozvádí teplo po celé své ploše. Povrch desek je nepřilnavý, takže se pokrmy nepřipalují. Grilování je tedy zdravější, protože nevyžaduje použití žádného tuku nebo oleje. Zároveň se desky velice dobře čistí. Po vychladnutí stačí usazené nečistoty odstranit pomocí speciální škrabky nebo otřít vlhkým hadříkem. Následně můžete desky vyjmout a společně se sběrnou nádobou na zachytávání šťávy vložit do myčky nádobí.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.